top of page

Hyde Guardian BWT

Hyde Marine Inc.'n  Hyde Guardian TM painolastivesien käsittelyjärjestelmät ovat keskeinen osa tekemistämme . Painolastivesien käsittelyn tehtävänä on estää meriekosysteemiin kuulumattomien vieraselijöiden ja patogeenien leviäminen laivojen painolastivesien mukana. Hyde Guardian TM teknologia on osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi menetelmäksi jo yli 500 laivareferenssissä ympäri maailman. Suomessa Guardian laitteistoja on asennettu lähinnä Meyer Turku -telakan toimesta suuriin risteilyaluksiin ja erikoisaluksiin. Hyde Guardian on markkinoiden pienikokoisin (footprint) ja helpoiten ositettava (loose component delivery) painovedenkäsittelyjärjestelmä. 

asentaja.png

Hyde GuardianTMpainolastivesien puhdistusteknologia perustuu tehokkaan suodatuksen ja energiatehokkaan UV-desinfioinnin yhteisvaikutukseen. Laitteisto on rakenteeltaan yksinkertainen, pienikokoinen eikä turhia komponentteja ole. 

 

 

GuardianGold2.jpg

Hyde GuardianTM on yksi markkinoiden eniten myytyjä järjestelmiä. Alusreferenssejä on kertynyt vuosien saatossa yli 500 kpl  (8/2019), laitteiston toiminta on osoittautunut luotettavaksi myös erittäin vaativissa ja likaisissa vesissä. Varustamot, jotka ovat kokeilleet useita eri laitetoimittajia ovat lähes poikkeuksetta päätyneet laitevalinnassaan Hyde Guardianiin ja pysyneet siinä.

Filtrexiso.png
Hyde GuardianTM BWT - suodatus

Suodattimien runkomateriaali on valittu meriveden korroosiovaikutukset huomioiden. Pienemmissä laitekoissa  (60 - 700 m3/h) suodattimen runkomateriaali on alumiini-bronssi.  Suuremmissa laitteissa suodattimen runkona on polyuretaanipinnotteinen hiiliteräs. Sisärakenteen suodatinyksiköt ovat 316L materiaalista ja mitoitettu kestämään iskurasitusta, korroosiota ja jatkuvaa käyttöä, sekä suodattamaan kaiken sen, minkä putki tuo. Molemmat suodattimet suorittavat puhdistusyklit automaattisesti (backflush) eikä suodattamisessa synny katkoksia (continuous filtration). Molemmat suodattimet on mitoitettu kestämään vuosia ilman varaosatarvetta ja huollon tultua ajankohtaiseksi molemmat suodattimet ovat huoltoystävälliset vaatien minimaalisen huoltotilan ympäriltään. Pienemmän suodattimen Hyde Marinelle tuottaa Filtrex, suuremman Hydac - molemmat vahvoja suodatintaloja ja tunnettuja kaikkialla maailmassa.

Hyde Marine small.jpg
Uv clean.jpg
UV lamps.jpg

Hyde GuardianTM BWT - UV-desinfiointi

UV-desinfiointi on erittäin tehokkaaksi ja hyväksi havaittu menetelmä pienten elijöiden, bakteerien ja patogeenien tuhonnassa. UV-desinfiointi perustuu tehokkaasti solukalvoja läpäisevän aallonpituudeltaan n. 254nm säteilyn (valo) hyödyntämiseen.  Hyde GuardianTM sai ensimmäisenä laitetoimittajana maailmassa tyyppihyväksynnän UV-desinfiointiin painolastivesien käsittelyssä ja nykyisin UV-laitteet ovat alalla lähes standardi.

Guardian laitteiston UV-lamput sijaitsevat mekaanisesti lujien ja optisesti kirkkaiden ja valoa täydellisesti läpäisevien kvartsilasiputkien sisällä. Lasiputken pintaan tarttuvat epäpuhtaudet pyyhitään mekaanisen pyyhkijälaitteen ja siihen integroitujen teflon-renkaiden avulla aina, kun valoteho UV-kammiossa laskee ja/tai ajastimella ohjaten. Valotehon mittaukseen liittyy myös sähkötehon optimointi ja järjestelmän sähköä säästävä ominaisuus. Veden sameudesta johtuva valon läpäisykyky on Guardian laitteiston sähkönsyöttöä ohjaava ominaisuus. Sameissa vesissä sähkönsyöttöä UV-lampuille lisätään. UV-laitteiston toimintakuntoa ja toimintaympäristöä mittaavat anturit suojelevat laiterakennetta ja optimoivat laitteiston keston. 

Alustyyppireferenssejä

cruise pic.jpg
OSV pic.jpg
Naval2 Pic.jpg

Cruise                                                       OSV                                                           MIL

roro pic.jpg
LNG pic.jpg
Tanker pic.jpg

RORO/PAX                                               LNG                                                            TANKER

Container pic.jpg
Bulk pic.jpg
drill pic.jpg

CONTAINER                                             BULK                                                          SPECIAL

drill.jpg
SMY1.jpg

DRILL                                                                        Super Mega

MEPC.300 (72) IMO Type Approval

U.S.Coast Guard Type Approval

MCA 09000032 M6 Certificate 03

AMS-2017

ISO 9001-2015

Certificate of Confirmity IECEX DNV 13

LR Class Tyoe Approval 09-00010  E6 

Tarkemmat tuotetiedot, esitteet (pdf), tuotevideot jne osoitteesta: http://www.hydemarine.com

Sivustolla myös äsken mainitut serifikaatit liitetiedostoina. 

END
Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page