top of page

Teollisuusratkaisut

JF Tradingin tuottaa teknisiä ja ympäristöteknisiä ratkaisuja laivanrakennusteollisuuden tarpeisiin ja edustaa isoja kansainvälisiä kemianteollisuuden toimijoita kidemuodossa olevien erikoiskemikaalien maahantuonnissa.  
Electrical cabinet2.jpg
Hyde Marine ja Hyde Guardian BWT

Hyde Guardian painolastivesien puhdistusteknologia perustuu tehokkaan suodatuksen ja energiatehokkaan UV-desinfioinnin yhteisvaikutukseen. Laitteistomme on yksinkertainen, pienikokoinen eikä turhia komponentteja ole. Laitteisto sai IMO tyyppihyväksynnän jo vuonna 2008 ja USCG täyssertifioinnin 

vuonna 2020.  

PG Intro.jpg
PG Flow Solutions 

PG Flow Solution on Norjalainen offshore-teollisuudenalaa palveleva laiteval-

mistaja, joka on erikoistunut offshore-alusten vaativiin pumppausjärjestelmiin, vedenkäsittelyyn sekä subsea-pumppauslaitteistoihin. PG:n laitteita käyttävät kaikki offshore-alan yritykset ja PG tunnetaan erinomaisissta teknisistä ratkaisuista.

Lue lisää
CCC2.jpg
C.C.C. Co.,Ltd 

Chongging Chuanndong Chemical Group Co.,Ltd tuottaa kaliumformiaattia sekä natriumformiaattia eri teollisuudenalojen tarpeisiin.  Tuotantolaitos on yksi maailman suurimmista ja tehokkaimmista sekä ympäristöarvoiltaan erinomaisen edistynyt. 

LUXI factory.jpg
LUXI Co.,Ltd

Shandong Liaocheng Luxi Sixt Chemical Fertilizer Co.,Ltd. tuottaa erittäin korkealaatuista kalsiumkloridia ja natriumformiaattia. Näiden lisäksi Luxi tuottaa lähes 20 erilaista ja eri olomuodossa olevaa lannoiteaineta. 

bottom of page